Followers

Friday, December 19, 2008

yuhooo!

hype..banyak yg aku nk update tp aku xlarat lak nk taip..2 hari ni aku malas nk blogging, aku bnyk baca kengkawan puya je..ada yg suam2, ada yang panas, ada yang sejuuukk..hehe..
hari ni seperti biasa jumaat aku kena attend meeting, n petang wat minit..tp pala otak aku mengarahkan agar aku blog dulu..hehe..agipun semalam sampai kul 12.30 pg wat minit xsiap2..siang tu aku ngan fa kerah pala otak kami wat data untuk bg kat KSN..penat sehh..

semalam aku ngan abg gi makan kat the curve..wah, dh rasa cam oversea dh kat c2..mana taknya, lagu krismas berkumandang hampir 1 kompleks tu..hehe..ada amek gambar, tp nntila update..



yang menjadi perkara hot semalam ialah, masa aku singgah maybank kat d curve tu, aku beratur belakang cikgu fatimah abu bakar yang pengajar af tu la..tp aku cam segan nak teguq..agipun xdela glemer sgt kan..abg tggu kat luar..tetibe, cikgu fatimah ni kuar dr line..trus kuar..aku ingatkan dia sentap aku xteguq dia..pastu aku tgk kat abg..aku tgk abg tersengih2 sambil wat isyarat mulut terjuih2..aku pun nek heran la..aku pun kuaq terus n pi kat abg..abg cakap "tgk la tu..sharifah amani tu..."
aku pun paling la..a'ah la, amani siot..comey je budaknya..aku ada pasan ada budak kuaq skali ngan cikgu fatimah, tp aku tatau yg tu amani..aku qasa dorang berdiri lama gak depan abg..abg konon2 berdiri cam macho ar tu..hehe..amani pakai wig, tu yg xpasan..pastu kami 2 xcakap apa..masing2 senyap n senyum..bila sampai kat keta, aku nk ckp kat abg nape dia xtegur amani n amek gambaq..belum sempat nk cakap abg tetibe ckp "argghh, nape la xtegur dia td!..amani tu!..my feveret actress..(konon, cheh).."aku pun tersengih..
"tu la abg, napa xtegur, pdhal dia depan abg kan td.."
"tu la pasal, dia mesti heran tgk abg dok juih2 mulut tunjuk kat sarah td..pastu dia senyum..argghh..adui, frustnya.."

geli aku tgk laki aku angau kat pelakon tu..hahaha...feveret actress konon..sebab ang tgk rona roni makaroni n sinderella ja kan..hehe..tp aku pun nyesal gak xtahan depa nk amek gambaq masa tu..tidak bley letak dlm blog..heheheh...

semalam dapat cite member aku pegnen..ei, jeles tau dapat tau org len pegnen..hehe..tapi tak dak rejeki lagi dong, gue pasrah aja..mau harus terus coba berushaha lagik ni..hehe..

k, hv a great weekend!minggu ni cam siot je bg aku coz kena wat keje, kena study exam, n marking paper..wwwuuuaaa..amri dh la slalu tegur asyik keje je..sian kamu ya..nnti aku amek cuti la, jaga abg..ehhehe..

adios

1 comment:

khairul onggon said...

Pagi yang gelap kini sulah telang... hehehe.. Ada sejuk, suam, panas ke?? I punye blog agak2 camane? Hihi.. Arini i dah cool... sebab malam tadi i on kan aircond kat umah hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin