Followers

Tuesday, December 30, 2008

my weekend..;)

Salam..

Selamat tahun baru!salam maal hijrah 1430 dan welcome 2009!aku harap tahun baru ni kehidupan aku bertambah baik dan semakin baik dr segi career mahupun personal life..

K la, camana weekend korang?weekend aku cam besa je..cuti kan, so aku ngan amri gi jalan2..kami pi berdating kat bukit tinggi wif love!hehe..sonok2..amri sonok la coz dia dok ngusung sony alpha dia menangkap gambaq2, termasukla I as his model..hehe..kalo ampa xpenah pi lagi bukit tinggi ni, tempatnya cuma depan sket je dr genting highlands..dalam 45 minit dr k.l la..tp ari tu kami banyak menyinggah, snggah bekpes la, singgah buang hajat la, jadinya dalam 1 ½ jam gak sampai..

Ni 1st time kami sampai sni, sebelum ni teringin la nak pi coz depa cakap konon2 kat c2 cam Europe la kan..waaah, besh gak..mmg pun la..aku apa lagi, berlakon la kan konon2 kat Europe..

Okla, kat situ yang boleh wat pun amek gambaq bebanyak je..huhu..lepas bergambor kat castle (kunun2 la) colmar tropicale, kami nek cam trak pikap la pi kat Japanese tea house..ha!yg ni aku suka!tenang ja kat sana..dlm hutan kan, besala..tp mmg best la kat c2..dulu masa aku tgk website, ingatnya nk honeymoon kat c2, seb bek xjadi, kalo tak mati kutu kami kat sana..hehe..kalo juz nk gi lawat balik hari, ok la kan..kami pun kul 2 dh balik k.l dh..tp aku qasa, 1 day nk bwk family aku esp mak aku, coz dia mmg suka suasana cam ni..tp tatau bila agi ar..hu2

So, juz enjoy d pics!


~qasa cam sehati berdansa jek..hehe..~


~aku dh cakap, amri xabeh2 amek gambaq n jadi tukang amek gambaq~









~beshnya udara kat sini..nyaman sehh..~




~kat kandang arnab otw nk balik..aku geli sebenaqnya, tp try ar pegang kan~

~dh nk balik dh..huhu~

gambaq ni tersesat..hehe..yg ni masa kami pi 1 utama..pi beli baju qeja kat abg..coz aku yang dok gosok baju dia bosan asyik ulang baju sama je..baju untuk minggu ni xbley pakai minggu depan, at least kena tukaq la..hehe..tu aku la..so pi kat G2000 coz ada sale kan..aku dh pujuk abg soh beli kaler pink ni, tp jgn harap la dia nk pakai pink tu..kesimpulannya, dia pakai juz nak puaskan ati aku je..huhu


tu saja dr aku..semoga korang gembira minggu ni..
adios;)

4 comments:

khairul onggon said...

Salam.. post-mortem aka total make over kat blog ni.. chantik.. chantek.. Header kat atas tu pun kena je ngan tajuk.. Kipidap.. i like..

Pssss... Koleksi gambar2 tu pun besh..!

cik_ah82 said...

tq abg ong..wah, amri mesti kembang semangkuk ni kalo dgr..dia yg sibuk amek gambaq..tp org yg tukang model pun menyumbang jugak kan kepada gaya terbaik.hehe..wah, dia dh ada tenet kat umah, xkuaq umah pun xpa..dok ngadap pc ja..hehe..camat bercuti!
header kena ek?hehe...konon2 nk bercerita kat arnab ar tu..wuuaa..

WorldPeace said...

wah very the pic2 tu uolss...very the pokok sena next top modelss..suka la tengok comel je lelagi abang amrie itew...kak Y nak komen apa yer...ko memang chantique shasya shante gitew...very the magnifique plus miralce sehingga ter hyonose gitewww...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hamoi cik CT sarah bersama cik abe nyer

he he he...

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin