Followers

Tuesday, March 23, 2010

shaye suka biskut ni!

bukan adib ok.
mak dia.
gile suka kat biskut ni.

yup..aku saja la beli biskut ni, konon2 nk try kat adib nnti..
tp masa jumpa misi pg semalam, dia suggest bagi buah or bubur dulu..
so..aku pun saja la nk try test biskut ni camana..
aku rasa dulu aku penah dah makan biskut ni..
cilok adek aku punya kot..

so, sebelum bg kat anak, mak kena test dulu kan..
jadi apa2 kena kat mak dulu xpa..hahaha
(ayat amri kalo dia nk cukai ayaq aku kalo minum kat kedai)
biskut ni keras ek..
tp sedap aaaa..layan lak aku makan..
sudahnya sekotak ni mmg mak adib ngadap kruk krak kruk krak depan tv..
tgaai ada lagi 2-3 keping nk bawak bekal pi ofc satgi nih!hahahaha

hmm.. i like la..
nnti nk try beli biskut baby yg len lak la..
tp kalo nk bagi biskut ni boleh ja, campuq susu aku sket, pastu kacau2 kan..
tp nk try puri dulu la..

p/s: skang ni dh ketaq tangan ni nk bagi anak solid food..resipi dh berjela2..nk buat ngan tamau ja...
nursery mmg dh ada jadual makan kat adib, tp kalo boley nk la bekalkan ayaq tangan ku yg xseberapa ni kan..hehe
mintak2 angin kus2 malas xmelanda diriku ini..hehe



6 comments:

~alyna~ said...

laaa..mcm tu pon ble no..sarah,nanti jgn lupa post kan resepi mknan adib yg berjela tu kt blog/fb no..ble k.su copy n paste..hehe

cik_ah82 said...

ooo..kak sue upanya..hehe
boleh!!!hehehe

.:mUnies:. said...

hihih..sonoknye...terjumpe lagi blog mummy..sonok bace kisah anak ni kan..pulak tu lahir bulan 9 jugak! jom jom..cite pasal makan plak..biskut tu nasywah dh mkn..tp bersepah la tikar haha..

puterikurekure said...

la...mak nya plak dok sakan makan eh. hehehehe~

puterikurekure said...

cik ah, ada award untuk cik ah. sila ambil ok.

cik_ah82 said...

munies: salam kenal..
hehe..sonok gak baca kesah mak2 ni..hehe..yea!anak kita dh makan!9tp adib blom lagik)hehehe

intan: tu la..mak nya makan sampai habis dah..hehe
eh, ye ke!toche2!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin