Followers

Monday, June 7, 2010

hari bertemu ibu bapa.

hari tu kan aku ada habaq yang taska adib ada wat perjumpaan ibu bapa kan..
so, 4 jun, jumaat lepas aku sempat la lari sat dr opis pi jumpa pengasuh n pengetua dia..
laki aku xdan mai coz dia ada majlis tahlil kat ofis dia..(taska adib pun dalam ofis dia la)..
mula2 geram, tp pi baca yassin tu kira ok la kan..

jumpa pun xdak la formal pun..
besanya tuk baby bawah 1tahun, report daily basis je..
ni besanya tuk budak2 yg dh start belajar je, tp still kena jumpa jugak la..
xlama pun, dlm 15 minit je, tp aku ralit menyembang, dh jadi 1/2 jam..hehe

report pasai adib yg aku time, dia mmg meragam giler!
nk berkepit je..
pastu bila wat aktiviti, suka nau amek menan kat tangan kawan dia padahal kat tangan dia dh ada yg dia punya..
mentang2 dia abg long kat situ kan..
~ni taska adib..ni bilik dorang la, bilik budak bawah 1tahun..4 org je dlam bilik ni..~
~katil ni dulu gna la jugak, start adib dh berkeliaran sana sini, dorang lepaskan je, coz adib xsuka kena kurung..~
~yg free hair tu penyelia taska, syarina..baik sangat..yg belakang dia terlindung tu la cik kimi pengasuh adib..tgh berbincang ngan sorang mak ni..~
~adib n kawan yang slalu kena kaco ngan dia, amani..~
*xsabaq nk tunggu hjung tahun adib wat persembahan..hehe*

3 comments:

puterikurekure said...

adib buat show? wallah! tak sabar ok!

bestnya taska adib. nampak kemas dan rapi je. senang hati tengok.

Ibu Alia Kaiyisah said...

Ooo..buli budak pempuan yek. Hehe. Adib nak ngurat lah tu. Euwww. Malu ah!


Taska kemas sangat. Best. Auntie pun x sbr nk tengok Adib wat show.

cik_ah82 said...

intan:
so far mmg puas ati la..alhamdulillah..ala, besa la hujung tahun, ada persembahan..mesti dia kena pakai maskot ulat or rimau..hahaha..

ibu alia:
nnti kalo adib wat show, mak dia kompem tayang kat sini..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin