Followers

Monday, June 29, 2009

.............*_*

betapa beshnya weekend aku mggu lepas..
wpun baru dapat gaji, tp xrasa nk gi shopping pun..
sabtu ahad aku dok umah je..
xgi mana2 pun..
juz lepak berdua2an sajo di umah..

lagipun amri baru balik outstation, so mybe dia penat nk gi jenjalan lg kot..
kitorang simpan mood nk bercuti hujung bulan 7, coz time tu family amri dtg dr swak..
so, semangat n gigih dia menyimpan nk joli sakan hujung bulan depan..yeay!

skali lagi, aku war2kan kat blog ni kan kalo aku tingin nk makan something..hehe
act, aku tgh cari laksam..
adala kitorang gi cari kat pasar malam, terjumpa la laksam ni..
tp laksam ni kuah putih..aku qasa tu style timoq kot noo..
yg aku nk cari ni, laksam yg kuah cam laksa tu, tp berlemak la..
apsal yg aku nk ada kat kedah je eh..
kalo korang tau ada kat mana2, roger plz..hehe

sigh

abg, plz take note..hehe



5 comments:

FarhanaLicious said...

aah. laksam kuah putih tu laksam belah pantai timur. huuhu

khairul onggon said...

wah wah wah.. cik ah.. byk bebeno mengidamnye ye.. dari laksam, air durian belanda, air oligo koko, nak mkn ikan duyung, sib bait tak ngidam mkn orghang hehehehe...

moMmY miMiL said...

waduh2 adikku..
nk mkn laksam ekk??
nnti hakak watkn la yee..
hihi..

cik_ah82 said...

farhana:
wah, cam besa makan je kan..hehe

onggon:
ye ke banyak nor cekadaknya..
aik, durian belanda tu kamu la yg ajarin, ingatkan sedap..cheh!oligo koko mana ada, apatah lagi ikan duyung..hehe..

mommymel:
wah, hakak ku ini pandai ye membuatnya??heheh..tamau laksam kuah putih tau..(cekadak lak)

Shitsurei shimashita said...

saya tahu kat sini takda even di kedai mak mah
hehehe...takpa teruskan pencarian tu yer.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin