Followers

Wednesday, June 3, 2009

:. entry sangap .:

entry ni tidak lagi bertajuk sedih..hahaha..
neway, thanks tu my sis, love u all la!hehe
saya sudah berlagu riang!yeay!

6 comments:

moMmY miMiL said...

nape sedey2 nih dik..
seme org pernah merasai n melalui saat2 sukar nih..cuma kite aje yg xtau..n igt la ada org lebih teruk dugaannya dr yg kite alami ini..

tp kn, apa yg penting jgn ikutkn ati sgt..igt baby tuh..n dia tau, ibu dia msti seorang yg tabah! pompuan ni mmg dipilih oleh Allah utk mengandung sbb kite kuat! org lelaki tu ati dorang x sekuat n setabah mana sbb tu knkdg dorang x cuba utk memahami..dorang akn anggap perkara ni remeh..;-)

p/s : penah dgr x kata2 nih? 'Walau berbelas thn sekali pn kite kenal seseorang tu, kite masih tidak mengenali siapa dirinya sehingga la kite kawen dgnnya..Dan dlm tempoh awal 5 thn perkahwinan tu, adalah tempoh utk kite belajar tentang pasangan kite. So, skrg ni kite mmg masih dlm proses pembelajaran..x salah kalu kite x sempurna sana dn sini..cover la apa yg kurang pd dia, n dia cover pula apa yg kurang pd kite..renung2kn'..;-)

cik_ah82 said...

thanks kak shima..
nangis org baca apa yg akak tulis..
ni yg qasa nk pi jmpa ni..
rindu la nk kongsi2 cam dulu..;(
insyaAllah, org akan try..
lagipun org pun xsuka diri org kalo camni..letih..
akak dh nak masuk 3 tahun kawen, apatah lagi org yg baru setahun..banyak lagi yg kena belajar..
thanks again kak..;)

irbika said...

no body is perfect! terima dia seadanya, pasti dia juga dapat menerima kita seadanya jugak! hik, hik hik... sedih gak ni!

P/s: tadi dah tulis panjang lebar sekali intenet corrupted plak, habis hilang dah point2. hehe

moMmY miMiL said...

nway, i alwiz here when u need me..
jauh di mata dkt di ati kata org..cheewahh!!

btol tuh! knkdg kite kena berfikir secara waras..kalu ikut2kn ati, mmg bole jadik giler dibuatnye..
letih tu mmg x bole nk ckp la kn..mentally tired kata org..mkn pn x lalu kalu asyik2 nk fikir je..

bak kata abg jedy, sape pn saje pasangan kite, mmg Allah tentukn itu adalah yg terbaik buat diri kita..mayb, kite akn lebih teruk kalu kite bersama org lain..insyaAllah semenya akn slamat..keep in touch! Mimil & family alwiz luv u..;-)

ira :

aku pn same gak td..dh tulis panjang giler, tetiba 'berukband' aku nih cam taik..tetiba point2 seme ilang..puas nk recall..hehe..

cik_ah82 said...

kak ira:
erm..setuju2..hehe..tq2!
kak shima:
stuju jugaks..
syukur dapat pasangan ni..heheh..
kdg2 time pegnen ni kan, benda2 kecik je yg wat terasa..org pun tatau nape..
ramai senior2 yg ckp, nnti dh ada anak mungkin kita akan bertindak secara matang sket..hehe
neway, thanks again!luv u!

irbika said...

hmm, suker la baca kedua2 entry mommy mimil tu! Pengalaman mematangkan kita kan syima! hehehe

P/s: biasa tu cik sarah, pasangan yang 10/20 tahun pun kekadang alami jugak that feeling!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin