Followers

Wednesday, November 26, 2008

burfday (2)

hype..

eii, xabis2 pasai besday aku kan...hmm..ada aku kesah ke??hehe..

td, fa belanja aku makan kat nando's..kat mid valley..layan je la..ak xpenah makan kat c2 pun..paling kuat aku penah makan tmpat2 cenggitu, kat pizza, mcd, kfc, a&w..huhu..order pun aku soh fa yg order..aku mana tau apa kan..so, ni la yg kami makan td..

fa amek extra hot!huhu

aku nyer hot je kot..aku tatau, tp mmg pedas nak mampos!sampai merah muka aku..

fa punye habis je wpun order yang chicken 1/2!

ni bukan aku gembira tau, tp menahan kepedasan yang teramat!serius beb, aku sampai nangis la tahan pedas tu..aku tatau camana fa bley tahan makan extra hot tu..dia ada belaan kot dlm perut tu..huhu..

pepun, tengkiu beb belanja aku makan td!next month aku lak k!hahaha

adios

1 comment:

khairul azman onggon said...

Amboi.. ni yg jeles tahap gaban.. tak belanja orang pon.. uwaaa..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin