Followers

Tuesday, November 4, 2008

arggghhh..xde keje lain ke??

hah, tau x apa jadi kat ofis aku hari ni?mesti tatau kan kecuali org yg tau..huhu

hari ni kat ofis aku ada cleaner baru, budak agi..pompuan, 20 thn..melayu, org kita la..gantikan minah indon yg kena benti..so kira ni 1st day dia la kan..tp 1st day pun dh pandai wat lahar..

ofismate aku, kak umi tetibe kecoh yg handbag dia hilang..ingatkan ada budak laki men sorok2..tp dh puas cari, xjumpa gak..last2 kitorang cam suspek budak cleaner ni la..bila turun bawah nk cari dia, makcik cleaner senior ckp dia dh balik ngan suami dia (suami ke pakwe tatau)..wah gitu!lahar btol!dlm hbag tu ada sume dokumen penting la babun!ko nk duit cakap je la..ni tak, men rembat je..berlindung di sebalik baju cleaner ko tu ek..kak umi ada kol hset dia...dapat, tp lepas tu msuk voicemail dh..bangang nye budak!memalukan kaum sejenis aku jek!agaknya modus operandi dia cam gitu kot..masuk keje jadi cleaner, curik beg org pastu cabut!biol btoi..kembung la perut ko makan hasil curi..amin..(aku geram + emo lak ni)

dengar kata makcik cleaner senior tu terjumpa dia kat tepi jalan je, then dia ckp xde keje..tp aku rasa mmg niat dia la nk curi..kalo tak nape dia lari camtu je..siap dh soh pakwe dia tunggu kat bawah lagi..bengong!

1 comment:

onggon said...

Eeeii... kalau gue yg ketemu itu perampok, gue kasi dia hantam.. Lahar punya orang ya.. Perampok.. bajingan Kesian sama itu nyonya.. apa nama dia? Nona Raguy.. Kena rampok.. hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin