Followers

Friday, November 28, 2008

Amukan Drakulat!

semalam aku ngan abg gi one utama, tgk movie..antoo fighter:amukan drakulat!

cite dia besh!ok la, setengah daripada cite tu mmg aku xbenti gelak..asyik gelak je..xdapat dikawal lagik dah..tp mlm td mmg aku ngantok sama, aku dh xtahan, ngantok giler..lagi setengah jam nk habis, aku dh xsenang duduk dah..cite ok, tp mungkin sebab jalan cite dia panjang, amek masa lama (1 jam 45 minit), aku dh lost focus..huhu..last2, aku tertido..nk dekat habis baru aku sedar..tp cite ni la yg buat aku gelak sampai kena cubit banyak kali dengan abg..abg dh standby tangan dia atas peha aku..once aku gelak mcm pontianak, dia cubit..hahahha..mana taknya, ada adegan atok si radhi tu mati, boley aku sorang je yang gelak dalam panggung tu..tp lawak siot..sakit perut aku dok gelak..gi la tgk, kalo tatau nk wat apa, release tension, ok ar cite ni..hehe

adios

1 comment:

khairul onggon said...

Hihihihiiiii mesti gelak camtu kan?? Cuba tgk tapak tgn cam Wana cakap semalam, mesti tak jadi gelak.. Kihkihkih... Ke makin kuat gelak?? kuikuikui...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin