Followers

Wednesday, January 7, 2009

menyelit seketika..;)

salam..

aduh, qasa dh lama xtgk blog ni..skang pun, aku tgk siapkan minit, tp otak aku blur nk menyusun ayat..pas lunch td, kepala aku qasa berat jek, tp try siapkan jugak minit ni..aku xdapat idea agi nk susun ayat, so aku rehat sebentar bersama kit-kat!hehe..minggu depan aku n fa xpayah lagik g meeting, horeeyy!alhamdulillah..hehe..

hmm, dh 3-4 hari aku asyik qasa terhoyong-hayang je..bukan lalok, tp kepala aku mmg pusing ya amat..rasa berpusing2..hari isnin aku terpaksa amek cuti kekdahnya, coz bila bangun, qasa xjejak lantai, jalan pun xbetol..abg soh cuti je..sudahnya, lepas telan panadol dengan bubuh minyak cap kapak, lagi 5 minit kul 12 pm baru aku terjaga..tp pening still xilang..on off jek..semalam qasa lagi sampaikan aku xdak mood..sampai sakit2 belakang aku..kompem..aku kompem penyakit tu dh dtg..

cuma aku xgi klinik je lagi nk wat check up..hmm..dh lama aku xkena serangan camni..huhu..aku qasa mmg tekanan darah aku rendah ni..dulu aku qasa penah gak jadi camni, n doktor pun cakap camtu..doc dh selalu ingatkan aku jangan cepat terkejut, bangun tido kena relax2, at least golek2 dulu 5 minit (ni tak, abg cuit bangun pg je kepala aku dh tegak 90 drjah!pastu mula la jantung pump laju semacam je (dhla tiroid pun jantung laju gak)..berkait2 qasanya..sian jantung aku..ish, aku kena amek langkah berjaga2 skang ni..aku nk kena jaga jantung aku baik2..aku xmau lari2 terkejar kat ofis kalo bos panggil..aku nk jalan slow2 je..xmo kalut2 dh..hehe..i want to be cool beb..;)

k la, tu je entry kali ni..hah, tetibe budak kecik wana ni dtg bilik aku tnya bila aku nk update blog..kecoh tol minah ni..;)..hah, amek ko..ko dh jumpa aku hari2 pun xpuas lagi ek..hahahaha..

hv a nice day!;)
adios

8 comments:

khairul onggon said...

haha.. si Wana tu dia mmg suke baca blog.. tapi dia sendiri taknak wat blog.. kalaulah dia ada blog, baru dia tau betapa goblok ni sungguh mengasyikkan.. dunia.. oh dunia... hihihuhu..

irbika said...

Rase lega yng amatkan bila kiter dapat lepaskan darisesuatu yang jadi igauan kiter kan.... Sopas ni dapatlah rest skit, tul tak? hehehe tapi, jangan lupa, be prepared for the unexpected!hehehee takutnyerrrrrrrrrrr!!!!

^arween^ said...

hai thanx view blog saya :D

salam perkenalan

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cik ah82

salam beb..
mana jumpa blog aku nih?
he he he....

windu nyer kat ko....

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

mr.syazwan said...

wahh bahaya ni kak... ermm apa2 pun JAGA KESIHATAN BAIK2 K...
jgn kerja kuat sgt.. ('',)

amrie said...

kena selalu cool...macam iklan xfresh fm... dont be coolut2(adik beradik kalut) k..anda mampu mengubahnya...

cik_ah82 said...

onggon:
a'ah, tu la, dia tatau..dia cuma tau soh kita update jek..;)

irbika:
be prepared for the unexpected?
wah2, konon2 la kak kan..hehe

yanie:
aku jumpa blog ko kat link blog deeja..sian dia kan..meriah giler blog ko weh!mantap sehh..;)

mr.syazwan:
thanks dik view blog akak ni..wah2, blog ko meriah cerita sensasi noo..hehehe..kipidap!;)

cik_ah82 said...

amrie:
sayang, nk cool camne..
bukan abg ke yang bg org kalut?hehe
yela2, org try la..help me plz..dun give me serabut2 kat umah ek..hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin