Followers

Saturday, January 10, 2009

hari minggu yang so-so..;)

salam..

wah, camana weekend korang?aku hr ni besa2 jak..
tp hari ni lepas subuh xtido beb..hehehe(mcm org len tido kan)
ha la..aku tau tidoq pas subuh xelok, tp dh hr qeja bngun awai kan, nk ar cover tidoq time weekend..slalu pas subuh, mmg aku sambung blk tidoq, kalo aku off solat lagi heaven, terus je..hehe..tp bukan la kata selalu tidoq pas subuh, majoriti la kan..hahaha..tp pg td, aku n abg xngantok lak pas subuh..pg2 dua2 lapaq..so, lepas smayang (smayang pn lewat dh, kul 645..huhuh)kami 2 pi kedai mamak, pekena roti canai..wah, nyaman sehh..

saja ja nk cite, masa kami makan kan, ada la mamat ni dia nek keta wira, elok lak parking sebelah kedai kan..abg dh tgk aku..ye la, apa kes parking tepi jalan, ganggu la pemandu len..xdak sivik tul la ni org..bikin susah org len je..padahal, parking sket punya melambak ha..pilih je nk park kat ne..aiya...

~selamba badak je dia park kat c2..hoho~

~ha, kan ke bersepah parking ni..nk jugak menyempit kat c2..~
dh, balik dr bekpes, dh kenyang, bley lak after relax baca paper, mata aku dh kuyu..last2 2 2 terbongkang tidoq..cheh!tp xlama pun..after dapat sms dr wana yg dia ngan kak ros kat opis, aku pun siap2kan keje ofis aku, then angkut abg skali coz mlm ni nk jumpa kawan kami kat kedai feveret..kat ne lagi, kat chicken chop tu la!hehe..aku sampai pun nk kul 4 dh..wat qeje gedebuk gedebak, baru siap print td..ahh, lega qasanya xpyh bwk laptop balik umah dh..ni tgh tggu nk mghrb sat, pastu terus chow pi kg baru..

hmm..mnggu depan abg dh kena gi outstation, sedey aku..dh lama qasa dia xkuaq, sonok ar dia ada kat umah..isnin ni aku kena mai ofis merempit la plak..dh lama xbwk moto ni, so malam ni aku nk try bwk dr ofc ke umah (moto abg tggal kat ofc semalam, so lepas jmpa kwn kang, aku amek la moto tu)..sebabnya masa aku ttidoq pg td, aku mmpi aku bwk moto gelong..xke naya kan..huhu..

ok la..moga korang bahagia di hari minggu ni..hehe..
p/s: dh sumbangkan ke tabung palestin?luangkan masa dan kongsila rezeki kita bersama sedara kita yang menderita di sana, k...;)

salam

7 comments:

lillies said...

Salamz..
ni ct sarah yang dulu sek kat sultanah asma ke?kalau salah sorry ek...
but then, salam perkenalan....hope that we can b frenz...

cik_ah82 said...

salam lillies,
yup, saya dulu skolah kat asma..tp ada jugak classmate sy nama yg sama..hehe
kalo ampa habaq nama, mesti kami tau..hehe..
habaq la tau..tq sudi drop kat page ni..;)

lillies said...

nama kami noor laily..agak2 ingat dak?kita penah sekelas dulu kalau x salah kami la...tapi x ingat masa form bape...nice knowing u....

khairul onggon said...

kami ni kenal tak?? sama-sama opis hang.. hehehe.. AMboi.. "ngerepak" pasai parking keta noo... baguih la.. kipidap!

eDrYaNa said...

eh! i pn same la..u x kenal ke? smpi ati u lupe kt i..i yg dok kt meja depan skali, atas krusi che'gu, sblh kanan black board, luar tingkap..kuikuikui..jgn maree..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cik ah
lain kali kasi tanggal tayar kete tu

hehehe....cik ah..kenai dak kami...?

budak SMK Sultanah Asma gak

hahahhaha lariiiiiiiiiik....

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

cik_ah82 said...

yanie,
aku seligi ko nnti..
bley aku xkenai ang..
angla minah paling gemalai ka skolah duluk..hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin