Followers

Monday, February 8, 2010

mmg dia nk bermanja.

tadi aku bawak budak bam2 tu gi klinik kat kelana jaya.
doc pun check la sume kan..
tp bila mai tang part doc nk bukak mulut dia guna kayu cam batang eskrem tu, adib dh membebel..
'awak marah kat saya ye..?' doc usik adib..
mak aih, budak tu dari start kayu tu dok dlm mulut dia sampai la dah nk kuaq bilik doc pun xabis2 lagi dia membebel sambil kerut2 dahi..masyarakat..hehe

so, alhamdulillah, batuk besa2 ja..musim kot.mujur gak dia batuk xdak kahak pun..
lepas gi jumpa doc, aku meroyan jap gi beli barang..tuk habuan anak tekak aku ni lor..
peel si adib ni, kalo keta gerak ok..kalo keta benti @ jam ka @ trafic lite ka, bersiap sedia la dengaq dia punya jeritan bagai nak pecah cermin keta tuh..
~posing dulu sementara lampu ijau..;)~
~bila la ayah nk beli mainan kat adib kan..mak beli xbesh..ntah apa2 mak beli kat adib..;)..ayah, take note plis~

~umangaih..ni satu lagi peel dia belajaq dr sapa pun tatau..suka menconteng mencederakan muka dia snirk..tgk tu sipi lagi nk kena mata ang tu..sampai berdarah2 la..haish..wat2 la jegey mata ang tu..hehe

8 comments:

purple_lav said...

huhhu budak2 ni suka noo cakar muka sendiri.aleesya pun dh bergaris2 tu..erm, tak penah lagi drive sensorang smbl bawak aleesya..camne le gamaknye...

cik_ah82 said...

la ya ka..
kami kiranya dari adib 2 bulan la dh drive sensorang ngan dia..bukan takat drive, gi mana2 shoping ka sllu bawak bodyguard kecit ni..hhehe..time dia nk meraban, tutup tinga je la..;)

pizet77 said...

ok la tu leh p shopping berdua je ngan adib...pz x penah lagik...drive pun takat antar p rumah pengasuh ngan ambik blk tp x dikira kot sebab dalam satu taman je...nasib papa dia x penah lagi kursus jauh2...

cik_ah82 said...

pizet: bahagianya idup..
kami masuk minggu ni dh 5 mnggu amri outstation..mggu depan dia ada, balik cny dia kuaq lagi..huhu..stakat ni xpenah lagi la ayah dia anta adib gi nursery..;)

Ah Fatt said...

tangan kena letak getah

mieoney said...

eman blom ada cakar muka lai..tp dok perati jugaklah sbb risau tkt kena tang mata..so cara plg utama sentiasa pastikan kuku dia tak pjg..mmg kontot2 kuku eman..huhu kdg2 nursey potong kan jugak..so lega lah..

adib sama mcm eman lah sarah...bila keta gerak diam jer memerhati awan sekeliling..bila keta stop mula lah ngek ngok nangis..hehe

Nagaperang said...

agaknya budak2 2009 ni ganaz2 kot. sama mcm anak buah aku n smua kiut miut..hehehehehe!!

cik_ah82 said...

ah fatt: aiya..mau letak getah ka..huhu

mimie: hahaha..aku mmg pelik tul adib..ang bayangkan la kalo benti kat trafic lite tu, dia punya mengamuk nauzubillah.tp start ja keta gerak, siap sengih feeling2 lagi.sabo je la.huhu

naga:ganaz?wuuuaaaa..dorang tgh explore tuh..biaqla, kena muka snirik.;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin