Followers

Monday, December 7, 2009

This is my adib..ngeh2

uish, bersawang lagi kan aku pnya blog ni..banyak benda ni nk kongsi, so aku wat auto publish..senang, xpayah amek masa byk sgt..heheh

entry ni just nk menayang gambo adib saja..yo la, start dia kuaq dr perutku ini, xde lagi ku tempek gambaqnya kan..hahaha..pedulik la ampa bosan pun, aku tetap nk tempek gak..

~ni adib masa 1-2 hari kot..heheh..lahir2 je suka kerut dahi..ish2..nk kata aku banyak nau memikir, dak jugak..~


~ni lak gambo setelah beberapa hari rambutnya dicukur..~
~ni lak dia tgh kusyuk tgk tv..mybe tgh pikiaq gak kot..~
~muka bosan bila mak nya asyik amek gambo dia je..nk tido pun susah..hahaha~
~enuff taking my picture!i rimas!!(kot la dia kata cenggitu kan)..hehe..~
~ni muka riang ria after kenyang minum syusyu..!~horey~
~alalala..~
~si mata bulat ni ngan ayahnya yg still lg kekok nk dukung budak kecik ni..tgk, adib steady je, ayahnya yg senget sebelah..hahah~
~tak tau nk caption apa dah..heheh~~lihat, suka sgt dia kerut dahi tu..belum masanya untuk kamu memikirkan hal2 dunia anakku..chewaahh~
~haaa..dia suka sangat dok dalam car seat ni..selalu tido pnyala..and..
~dia suka feeling2 jadi big boss dok kat belakang tu..termenung ja tgk luaq..cheh~

~asyik menganga je mulut ko adib, xkenyang2 ka..~
buah ati pengarang jantung daku..ngeh2

tu la kehidupan seorang adib luqman bin amri..apple of my eyes!~blog ini mungkin akan dilimpahi dgn gambonya selepas ini dan akan mencaras gambo mak dan ayahnya..huhu


5 comments:

purple_lav said...

emm..bam bam nye adib...geram tgk...kalau bb suka tgk jari dorang..chumel jerk

cik_ah82 said...

a'ah kan, suka tgk tangan n kaki dorang..nk gigit2 je..hehe

aien said...

tombam laaa adib...kawaiii sungguh...^O^

puterikurekure said...

adib hensem la...hehehe.

Dusty Pixie said...

syok sungguh tengok isi2 di badan adib.. harapnya ammar akan jadi camtu gak!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin