Followers

Friday, December 18, 2009

kecik2 dh kena gi ofc..

semalam aku cuti sebenaqnya..coz nursery adib ada konvokesyen mini, so ada persembahan bagai..adib yg plg bongsu kat c2, so dia xterlibat la kan..cikgu2 lak sibuk nk handle pasai tu, so aku amek la cuti jaga adib..tp masalahnya, aku pun kena keja gak..amri sah2 xbley coz dia kat jb lagi.

so, nk xnak, aku terpaksa la heret adib pi ofc aku..seb bek aku ada bilik..adib pun gud boy semalam kan..ramai sungguh dayang2 dia yg tolong jaga..dr 1 tgn ke 1 tgn..heheh..


~tgk la dia tido dlm stroler je ha..skang ni kalo kat umah pun dia lagi suka tido dlm ni..pelik tol.rugi la cot ayah dia bli..haha..
~bilik aku yg sgt sepah ye..abaikan..
~lenanya adib tido..mak sayang kat adib neh..hehehe..seb bek aircon bilik aku tak kuat sgt..huhu..
tengkiu adib temankan mak..lebiu..;p

6 comments:

Nieza Ishak said...

salammmmm

cik ahh,

boleh jerk kalo nak tanay2 pasai susu .. email pun boleh .. tanya direct kat blog pun bolehh ..

jangan malu-malu naaaaa ... hihihi

Nagaperang said...

alololo....takpa..kita tgu yg second plak...hahahaha

cik_ah82 said...

wsalam kak nieza..
yea!thanks kak..
xmalu aih..banyak nk kena tau basai fully bf ni..tgk stok akak geram je rasa..hehe

naga:
uish?!ang biaq betoi!

naz ilyn said...

salam...budak-budak ni kalau dapat aircon mmg tak sedar tido tp kene kejutkan tuk minum susu.

puterikurekure said...

untunglah cik ah, adib mau dok dalam stroller. khalish time tido je leh dalam tu. bila bukak mata, tau dia dalam stroller, terus jerit2 protes. haiiihh~

tapi dok dalam cot suka la plak. takyah susah2, letak je terus tido. =) terbalek ngan adib.

cik_ah82 said...

intan:
adib dalam cot pun ok, dlm stroler pun ok..cot slalu malam je la..;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin