Followers

Tuesday, December 29, 2009

hair loss..

wehhhh...
y?y?y?
rambut aku banyak giler yg guguq nih..
bila aku tnya senior yg dh beranak, depa kata normal ar tuh..hormon..
tp aku xsanggup weh tgk banyak sangat rambut aku gugoq ni..
bersepah2 atas lantai..
xlarat nk sapu dah..sekali sikat macam org sakit leukimia ooo..wwaaaaaaa
kdg2 masa aku smayang, pas bagi salam ja, ternampak rambut kat lantai, sambil bca doa sambil kutip..huhu..xkusyuk kan..
kalo dah malaih sgt nk sapu, aku kuis2 ngan kaki ja..longgok setempat baru kutip!
masuk bilik mandi, tang lubang mandi tu putih, abes mandi hitam coz rambut aku dh tutup!huhuhu
arrgggghhh..
ampa yg dh beranak ada dak pengalaman cenggini weh?
tulun2..
ada yg kata, nnti bila anak dh start men ayaq liuq lagi banyak rambut gguq..gerun aku..

p/s: jgn sampai kena pi yun nam dh ar..;p
~dilemaaaaaaa...~

4 comments:

aien said...

aien dh kne dh...sejk farzana nk msuk 4 buln rmbut mmg cm nk botak hahah...

sudhnye ptong pendek parat bahu dah tuh pn ttp gugur mnyk gler...mmg x larat nk sapu la beb...

x tau ah smpai ble...tpi nnti ok smule ummi aien ckp ah...

puterikurekure said...

yang, kite pon sama la...
rambut dari lebat skang nipih ja.

alang kata baguih la. ringan sket kepala.
tapi dia tak tau hati kite ni risau camna!!!

uwaaaa!!!!!!!!!

cik_ah82 said...

aien: huhu..
kami pun dh potong rambut pendek ni, tp still guguq banyak..sekali raup terus selambak..harap2 tebal balik ar rambut nih..

intan:
tu ar..dulu lebat sgt sampai kalo bangun tido mengerbang je..hehe..tu ar, amri cakap xpe, ok lagi..tp hati kita ni gundah gulana..tiap kali tgk cermin, asyik perati jek!uwaaaaaaaaa jugak!!

pizet77 said...

same la kite...pizet skang ni kurangkan sikat rambut...kes trauma tgk rambut byk kat sikat...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin