Followers

Friday, February 13, 2009

:. oooooooo..gitu (",)...:

pasal tol semalam tu kan..
aku baca balik komen kengkawan,
kak shima ada cakap mmg ada diskaun kalo 12am - 7am..
aku pun xingat aku kuaq kul bape hari selasa tu..
tp, hari khamis masa aku kuaq ngan adek aku, dh lebih kui 7..
aku confirm coz adek aku siap lambat..;p
mybe aku still entitled lagik tuk diskaun tu kot..
aku pun xsure pasal tol bg diskaun ni, coz dh lama xtgk bite..;p
dan hari ni, seperti yang dijangka, aku kena rm 1.20..
aku bg rm 10..
time dia nk bg balance balik, aku nmpak kat papan rega rm 1.20..
so, kali ni aku tnya..
"dek, mmg rm 1.20 kan?"
"a'ah kak..nape?
"smlm akak dpt rm 1.10..mmg cam tu eh?mggu ni dh 2 kali akak dpt diskaun.."

tp adek ni senyum je..
"eh, kak..saya xtaula lak..bukan saya yang jaga.."
"abeh tu, adek amek balik 20 sen ni..kang terkurang yang 2 hari tu, naya.."
"eh, xpe la kak..saya pun tatau..xpela kak, akak jalan je.."
mesti dia dh fedup kan..keta dh panjang berjela kat belakang..
"oo, kira halal la ye dek..makaseh la.."
"tima kaseh, drive lek lok ye kak.."

haaa..gitu bualan kitorang pg td..menyempat aku kali ni wpun keta belakang dh hon..
hahahaha..
tp, kalo betul yg kak shima ckp, maknanya aku ni ketinggalan ketapi la..ish2..
ooo, kalo gitu, aku nk kuaq keje n sampai kat tol b4 kul 7..hehe..

p/s: to adek tol, sowi kalo aku nyusahkan ko pg2 ni dgn perangai aku yg xsemenggah..hehehe

3 comments:

Shitsurei shimashita said...

ooooooooooooooo...baru saya tahu!
uina! tol pun ada HAPPY HOUR- hooray$$$$

eDrYaNa said...

hehe..rsnye gitu la kut..sbb mak esah pn penah t'kena santau tol nih..tu yg tau tuh..mula2 tu cm t'kezut gaks..kompius giler2 arr..hihi..

irbika said...

baik betul cik sa kiter ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin