Followers

Monday, August 16, 2010

click2 saja.

hehe..
dah 6 hari kita berpuasa kan..*wpon daku baru 3 hari*..hehe..
skang ni mode aku nk adjust balik jadual pam susu ni..
masa bendera jepun mai, mmg susu agak merudum, aduih, mmg susah hati la aku ni..
tp alhamdulillah, 2-3 hari ni on track balik..:)

saja xdak mood nk update *tp update jugek kan*..
nk tunjuk yg barang yang aku order dah sampai!hoyey!
aku order 2 barang je..ehehe..dari fab mom..eiii..kalo ikut nafsu napsi ni, sume barang aku nk click2..tapi istighfar sarah, kalo x, sia2 je ang menahan nafsu di bulan posa ni..:p

gambaq i google aje ek..sebab malas nk tangkap2 gambaq..pic ni amek dr website fabmom la..apa yg aku dapat, sebijik je ha..hehehe..

so, ni la barang2 yg i beli..ekekek

tantek x?haaa..cakap tantek kaih!makcik suka polka dot2..hehehe..xsabaq nk pakai nih!
sebab laki asyik dok komplen asyik2 pakai baju kemeja hijo n hitam tu je!dh tu kalo aku beli blouse ni pun, aku dok pakai yg sama je, beli pun selai jek!ehehe..hari tu en somi cakap nk beli kan blouse, tp sampai skang bau blouse pun xsampai kat hidung nih!
*tp kan, 1 hari kan, aku ingat aku nk borong jubah lak la..jubah nyusu punya..hari tu dh survey, tggai nk click ja lagi..takpe2, niat dh ada kan..;)*

pastu beli nih..
heheeh..aku delete barang yg lagi 1 ni..sapa yg sempat baca, ok la tuh!hehe..
seperti yg dijangka, en somi baca blog kan..
terus dia msg..
ai, beli tut pun nk masuk blog ke?hahahaha
spender ku boleh masuk blog x?ahaks

i dh agak..ok bang..utk tatapan u saja ok..kiki..
astaghfirullahalazim..

*next barang yang sampai sok, 3 buku untuk adib aku order dr alimkids!yeay!*
nafsu click2 ni pun kena ditahan jugak ni.*

selamat berposa sume!

7 comments:

pizet said...

owh kami terlambat adakah cik ah order nursing bra...hehe

Ogy said...

salam ziarah :)

Shitsurei Shimashita said...

tgk kak umi siap posing baik kat fb..hehehe

.:mUnies:. said...

yup betul..click² dihujung jari..mmg best.xsedar duit nye jugak...

cik_ah82 said...

pizet:
hahaha..betul!best ooo..hehe

ogy: salam kenalan!:)

shitsurei: hahaha..kak umi xmalu, xpa..ramai ygtgk, siap pakai g-string lg..gagaga

munies: tu ar..nafsu betoi..;(

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik la che ah
tapi kite takleh nak pakai sbb kita ni gemuk..ahahhaha kang pakai cam barut nangka plak..ahaks

cik_ah82 said...

kak rose:
eh, baju dia besau tau kak..
org amek size M..longgar je..ada sampai size XL kalo xsilap..tp ken dia best!hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin