Followers

Thursday, August 19, 2010

Dangau Rimbun..

ni cite lama..4 hari sebelum posa..hehe
saja ja nk habaq yg kami laki bini dhdapat port baek punya kalo nk makan kat luaq..*bilanya nak masak nii*

tempat dia dekat ja ngan area umah kami, kota damansara..
nama dia Dangau Rimbun..
dan nama dangau, mestila ada pondok2 tu kan..
so, sebab apa best?bg kami la..

sebab...kami pilih tempat yg pondok2 cenggini..
senang..letak ja adib, ikut suka dia la nk merangkak ka, panjat ka..apa ka..
tempat dia pun cam best gak la..cam org2 kampung kan..
menu dia pun not bad la..
adib ni dok dalam high chair tu sat ja, pastu dia mula la nk turun..

so, ni adalah gambaq2nya..tp gambaq makan xamek la plak..

~adib n mak..so, ni lepas kejadian muka bengkak la..tp tang mata tu la yg lebam..huhu..~

~dangau no 8 yg kami pilih~

~adib tak leh makan yg mak ayah dia punya, so, adib makan bekal adib je..kismis!~
~kemain kusyuk nk makan kismis..:)~

3 comments:

fndrocka said...

kalau ada anak kecik memang sesuai lah makn situ...bebas...takde nak sopan santun sgt

puterikurekure said...

pandai adib makan sendiri. suka tengok.

cik_ah82 said...

fnd: tu la..santai sikit..lepas je dia, biar dia maen snrik..:)

intan: hehe..tapi kalo tgk tangan dia kepit makan lagi lawak..hihih

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin