Followers

Thursday, August 20, 2009

lubang itu sudah ditampal

gigiku sudah ditampal..
sekarang aku rasa mcm muka kena sengat tebuan, senget sebelah..
tp sebelum tu, aku gi klinik private dulu..
doc tu cakap xbley ditampal, kena cabut..
tp dia xberani..
dia cakap, mybe ada gigi bongsu bawah gigi yg berlubang tu..
huhu..
dia soh g PPUM terus, coz kat sana dia ckp apa2 jadi bley admit terus..

so, sekejapan aku g PPUM..
apa nk jadi, jadila..
saket weh, xsanggup dh aku..
cabut pun cabutla..

dh bila sampai PPUM,
doc yg treat aku tu doc arab..pompuan..so nice maaa..
baik sgt wpun kami cakap mcm ayam n itik..
lantak ko..

dia check2, tgk2..
masa dia cuci tu, saket woo..
yela, dah aku gi pun time gg saket..sampai terangkat2 kaki aku bila dia cuci tu..(nampak sgt gg aku ni teruk)
bila aku cakap saket, dia biuskan..tu yg kebas xilang2 lagi ni..
tgk2, dia tampal..ok je ha..
tp kalo saket lagi, cabutla jawabnya..
aku risau gak, coz sepanjang doc tu menggodek gg aku ni, budak kat dalam ni xbenti2 bertinju..ngilu jugak kot..huhu..

tp, so far, ok je la kot..harap2 malam ni lena ku diulit intan..
p/s: aku di rumah sudah ada 2 peneman..adek aku yg sorang lagi baru sampai td..mak aku poskan..
lusa en amri balik, ada 3 pompuan di rumahnya..:)..iish..mengaco tul adek2 ku ni..dh la bape mggu je lagi ni nk bermanja2 ngan en amri...:)

6 comments:

puterikurekure said...

insyaAllah, baby takde apa2 tu.
baby terkejut sebab bunyi mesin cuci gigi tu bising kot.
:)

take care ok!

cik_ah82 said...

intan:
hahaha..ya la kot..
tp rasa cam nk kena cabut je ni ha..

moMmY miMiL said...

hehehe..
bagus2!
mlm nnti sure dpt tdo dgn lenanye smpi terkeluar air liuq! hihi..

p/s : aduhh! kaco daun btol itu 2 bdk pompuan..kasik pos balik kg la..

p/s : en.amri harus 'berpuasa' lebih dr sbln nih..hehe..

cik_ah82 said...

mommy mel:
mmg mengaco tul deme 2 tuh..umah dh la kecik..hahaha
p/s: insyaAllah, moga posa en amri diberkati nnti..haha

susudalambotol said...

kalau dah pregnen boleh ke cabut gigi?

cik_ah82 said...

boleh, dh tanya dh doc..kalo dh saket sangat, boleh cabut..
semalam gi klinik, doc tu baru je lepas cabut gigi akak tu yg lagi seminggu nk deliver..huhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin