Followers

Monday, August 17, 2009

dapat jugak.


aku start terliur nak makan samperit ni, bila aku baca blog fiza, masa tu bape bulan dah..punya lama aku mencari2..
puas mintak amri carikan, tp xjumpa..
kalo ada pun samperit yang panjang2 tu..aku nak yg tradisional cam ni..

tp yg bestnya, ada gak kawan2 ofc amri tlg carikan..terharu aku..
ada yg jumpa, cuma xmcm yg aku nak..:0
last2, ada sorang acik kat ofc ni, dia ni mmg catering..
dia terdengar perbualan fon aku ngan ofcmate amri pasai sekut ni.

so, dia kata, sian nengok aku (muka simpati kot)..
dia cakap dia bley watkan..

hari ni aku masuk ofc, tgk2 dah ada atas meja aku..alhamdulillah..rasa sonok len macam je..hehe
terus aku ngap, ngap n ngap lagi..sedap nya..
tp dia pesan, tggaikan tuk amri sama, lagi baek kalo makan sama2 ngan suami benda yg kita tingin tu..
(hehe.boley aku makan xhengat kat laki kan)..

amri balik sabtu ni..adui, lama lagi..
harap2 aku xmelantak sampai lupa kat dia..hehe...

8 comments:

purple_lav said...

akhirnya! erm, nmpk sodap le plak samperit tu.. nk kena cari lagi le.nsb baik dh nak raya, bnyk dh org jual.hehehehe

cik_ah82 said...

yes!tu la fiza..
sedap akak ofc buat..
tp hari tu cari2, xde pun cenggini..
samperit panjang tu adala..seb bek dah dapat..takut xsempat raya je..:)

lillies said...

salam..
ala....ciannye kawan aku ni dok mengidam...xpela, yang penting dapat...jaga kesihatan ek dear....bila due?
beshnye dh nak dapat anak sedara..hehehe..

al-mankaraqi said...

Salam ziarah,

Al-Mankaraqi

almankaraqi.blogspot.com

cik_ah82 said...

lillies:
hehe..seb bek dah dapat..
tq2..
due insyaAllah bulan depan..
doakan semua selamat ek..hhee

Dusty Pixie said...

kami siap order benda alah nih, sedap oo

cik_ah82 said...

dustypixie:
jgn kata dh order, dh ngap pun no..syedapppp!

sreSHAziela said...

hehehe... mkn kena ingat hubby kan.. sib baik saye tak yah inagt sape2.. mknje sampai boroi.. hehehee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin