Followers

Saturday, April 25, 2009

~simply penang~

hype..
saja je aku nk tempek gambaq masa aku gi dinner khamis itu hari..

dh tak tau nk gi mana, tiba2 dapat satu flyer kat one utama..

restoran simply penang..

so, saja ar aku n amri nk try makan kat situ..

tp, tu la, xpenah pi kan, nk order pun tergagap2..aku order mee kari, amri order set nasi apa ntah..

mula2 sampai mee kari tu, aku ingatkan dorang silap hantar..maunye tak, kuah putih..aku tanya budak yg keje c2, betulke ni mee kari..then dia senyum, dia cakap aku kena campur cam sambal la, ikut nak pedas ke tak..kuikuikui..malu den..;)..tp mmg syedap ar mee kari tu..


~tp mee kari ni mmg mabeles!tambah dgn ice blended jagung ni..nyummy..~


~amri amek set ni..ntah sedap ke i dak, aku pun tatau..~


~mee kari yg mula2 ku anggap pelik~



~tgh membuang daun pudina kot..errkkk, xsuka...huhu~
dat's all..adios

6 comments:

♥chentaMAYA™ said...

gile ah!~
haha~
aku kal0 bab makanan laju jea tgk!
kui3~

cik_ah82 said...

hehe..
patut laju je komen..;)
aku pun kalo bab makan, bukan takat laju nk tgk, tp laju jgk makan!

moMmY miMiL said...

nmpk cam shedapp je..
must try dis one..
heheheh..

PJ selamba said...

tu la kan...
cam sedap je...
tapi kalau dah kenyang....

p/s: cik ah orang kedah ke? tang mana?

cik_ah82 said...

PJ:
yup..kami mmg org kedah..
kedah..kedah pantang kalah..
walau sakit jatuh dan rebah..
hehe..
awat?kami dok kat pokok sena..

irbika said...

hui sodap tu...!! nak jugak!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin