Followers

Tuesday, April 14, 2009

~nyonya colors~

ha..tajuk entry ni sebenaqnya nama kedai makan tau..

sebenaqnya, aku nak cari pulut kuning..
dh soh amri belikan, susah nau dia nk beli..xtau tempat katanya..eleh, nk seribu daya kan..;)
last2, baru tingat blog kak shima, dia penah makan pulut kunyit kan kedai nih..

so, dgn berkobar2nya nih aku ajak amri pi makan kat c2..
hrp2 sedap la sesedap yg digambarkan oleh kak shima tuh..
xsedap jaga diaaaa...;)

waaah, perjalanan di mudahkan tol, kebetulan kedai ni kat one utama, dekat je ngan umah kitorang..
jalan xjem, parking senang dapat..
turun je escalator, terus je nampak kedai tuh..wah2, girang nih..
terus je order, exactly sama ngan apa kak shima order..cuma terbalik je..amri order nasi lemak, aku of coz la pulut kunyit..
~nasi lemak, aku x rasa pun..tp amri ckp pedas..~
~yeayea..ni la pulut kuning, tp kari dia mmg mabeles la!xtipu la kak shima iteww..kalo xsedap, mendapat la diaa...;)~

p/s: so, malam tu aku puas betul dapat makan bnda alah ni..yg pasti, ni bukan kunjungan terakhir..hehehe

update: amri baca entry ni, dia kata, dia dh tanya kengkawan dia..'jgn kata abg xusaha yeeee..'.;)

6 comments:

eDrYaNa said...

hehehehe..
tu la kn..
weolss x tipu punyee..

shedappp kn?
tp jgn mkn slalu coz nnti 'angin'..

p/s : tima kacih utk en.amri coz memenuhi tuntutan istri t'syg..hihi..

cik_ah82 said...

edryana:
ye..ye..anda xtipu..
syedapp...;)

oo, ya ka..?angin yg bely kuar ke, yg xbley kuar?hehehe

eDrYaNa said...

ekekekek..
angin kus2 n angin satu badan..

jom kite berhangin bersama2..hihi..

irbika said...

hai 2 blogger dah promote kedai ni... tak leh jadi nih nanti la...

Dusty Pixie said...

sedapnya pulut!!
kami ni hantu pulut!!

cik_ah82 said...

irbika & dusty:
betoi sedap..xtipu pnya..meletuppss!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin