Followers

Saturday, April 11, 2009

hari sabtu..;)

mak ai, hari ni masing2 aku ngan amri bgun lambat wey..gilo dasyat pas subuh tidoq balik..kata xnak tido pas subuh kan..tp gelap jek lagi, mata pun kuyu jek..kul 10 baru bangun..

baru kalut masing2 nk  cuci toilet msg2..aku ngan amri toilet asing2 pnyer..hahah

then, kuar gi lunch, n beli barang dapur kat giant..nk masak pun satu hapa pun xdak..

so, gi kat giant kota damansara, beli apa2 yg patut, then makan kat ciken rais shop..;)

baru balik, hari nk ujan lagik ni..huhu..mata pun dh nk terkatup ni..cmana badan xdipam2..huhu..

p/s: ptg ni aku nk kena wat kuah kacang gak..minggu lepas punye niat tuh..huhu..

amri still lagik on diet, so sorga2 aku makan sorang2..;)

2 comments:

khairul onggon said...

Oitt.. apsal mkn sorang.. pas kat geng cu yg tak penah nak diet kat opis asyik nak melantak ayam penyet... semua perut dah sama cam perut shah hahaha..

cik_ah82 said...

hahaa..sian shah jadik mangsa lak..
uish, org dh melantak ngan amri td..errrkkk, kenyang, sok panaskan balik nk cicah ngan cucuq udang lak..mai la umah..mrila sama2 membuncitkan perut..;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin