Followers

Tuesday, April 27, 2010

kenapa saya suka guna avent?

hype..
ni pun cite lama (asyik cite basi je kan..)huhuhu
dh alang2 dok lam draf, kuarkan je la dulu kan..huhu..

sebenaqnya nk cite pasai avent manual ni..
yaaaaa..aku suda jatuh cinta ngan avent manual ni..
y???

senang!
mudah!
cepat!
(hehehe, macam kempen lak kan..serius, ni bukan iklan);p

mmg aku ada pam spectra, tp tu letrik kan..
selalunya aku pam 3x kat ofc..
kalo xsempat, 2x ja la..
so, yg ke 3 tu aku akan pam sampai kat umah ke apa..
kalo guna s3, terpaksa la aku menghadap bengkak sampai ke umah..
kalo xjam xpe..kalo jam..ayoyai...

tp sejak aku beli avent ni, aku bley pam dimana2 jua!
serius, dimana2 jua!hahahaha..
cakap je kat mana..kalo tempat org ramai, gunakan la nursing cover..
macam gambaq kat bawah ni;
(bukan nk menunjuk k, tp nk menunjukkan..hehe)
ni bertarikh 1.4.10..wakjakaka..
time ni masa nk ikut n tgk ayah adib men bola..
~budak ni kdg2 dh abis minum, tp nk melekat lagi..(mgkin memenuhi keperluan emosinya)~

time amek adib, dia kan allergic tgk aku...nampak2 je nk ngap..haha..ni ok sebab ayah nya ada bley drive..kalo aku sorg2, terpaksa la dia tunggu sampai kat umah..
so, sementara ayah tgh drive, adib minum sebelah, yg sebelah xkan nk bazir je leleh cam tu ye dak..
so, pam la..yg beshnya, kita xsedaq tau, sambil pam, dok sembang2 ngan adib, tanya dia apa yg dia wat, bla2. (inilah keindahan bf, huhu..pasti miss moment ni bila dh cerai susu nnti..hukhuk)..
then, bila tgk2, dah penuh sebotol..rasa sangat2 bersyukur pada Allah sebab Dia bg rezeki camni..

aku mmg suka pam bila netek adib..kalo guna s3, kena pi kat plug nk cucuk bagai kan..
kalo camni, kat mana2 pun boleh..
tp adib dia suka menjeles ngan benda alah ni..
kalo dia nampak susu pam lagi laju, mula la dia tendang2 pam ni..
aku pn cakap la kat dia, ni pun tuk adib minum gak..
pastu dia sengih (bahagianya)..hehe

sementara tggu ayah adib men bola, makcik boleh pam 2 kali..
alangkah sonok kan!kalo nk tggu s3, jenuh kena tggu dia habis men bola dulu..

tingat kawan fb aku, dura..dia la suggest beli pam ni..dia kata dia jatuh centa ngan menda alah ni wpun dia dh ada s3..aku xbape yakin masa dia cakap sampaila aku beli..hehe..tq makcik!
tp, tidakla bermakna aku buang s3 tu ok..
sayang lagi kat dia..

aku baru je gi anta servis (under warranty), so, pas ni ingat nk try pakai balik la..
apa2 pun, 2-2 besh..hehe

so, mamat ni, pas dapat syusyu, apa lagi, ligat la dia..dh isi minyak katakan..
~xboleh dok diam langsung..nk tgk dia diam masa tidoq ja kot, tu pun tidoq buaih gak..huhu..~

~ada ja kan akai nk wat apa kan..hmmmm..tp mak sayang adib wpun slalu kena babap ja kan..heheh~

4 comments:

Anonymous said...

btl3..pkai manual sumtimes lebih mudah coz dimana2 pn senang nk pam..jd klu jln jauh xdela pnin kepala sgt..hepi 4 u can fully bf..moga ank pn trs sihat mbesar..
NaNa

cik_ah82 said...

nana:
tq dear..insyaAllah, masih panjang lagi perjalanan bf ni..hehe

Anonymous said...

Wow... this blog is so useful. I just wanted to know how do you monetize it? Can you give me a few advices? For example, I use http://www.bigextracash.com/aft/2e7bfeb6.html

I'm earning about $1500 per month at he moment. What will you recommend?

akuzle said...

waaa... n3 yg best psl sy pon ngah survey pam. tp, x lehlaa yg mahei2 psl tgk bajet kan? bam2 eh si adib...hehheeh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin