Followers

Friday, April 23, 2010

awan adib 2. (bukan awan dania 2)

halluuuu...
how r u??
hehe..ni pun cite basi, tp dh dok dlm draf, bek aku kuaqkan ja kan..hehe

ni masa kami dlm perjalanan nk balik kampung kat sarawak,..
tahun ni kali ke 2..so, en somi kata nk adventure sket kononnya pi epot..
dulu kol teksi ja amek dr umah, la ni nk melompat2 lak..
bukan melompat toing2, tp lompat dr keta ke lrt ke bas ke kapal terbang.
penat weh..pastu terkejar2 je rasa..
ni pakcik amri punya idea la ni..

alhamdulillah, kali ni pegi balik adib xmeragam pun..
senang hati..
masa pegi, aku bg dia makan atas flight..
pastu tido..
tp lupa nk snap..

yg best masa nk balik, pun dia ok..
tp xnak tido..
jadi, kita mak2 ni kena kreatif ye supaya anak xmelalak atas tu..hahaha

layan je la gambaq2 basi ni ha,...;)
ni masa nk bertolak..
~ni masa kat lrt kelana jaya...thanks to my fwen, cik ina yg sudi anta kami kat lrt..;)~
~ ayah nampak releks je kan bawak adib..tgk mak ha, bergayutan beg depan belakang..huhuh~
~adib teruja nek lrt..chewahhh~
~termenung lagi..apsal amoi sebelah tutup idung ha..hahahaah~
~wuarrrgghhh..adib dh bosyannnnn~hehe

ni lak masa otw nk balik kl..;)

~tengs kat pramugari air asia siap offer nk amek gambaq kami..yg bestnya seat banyak kosong..jadi kami pilih belakang ar..~
~haaaa..jgn men2..adib dpt layanan special ooo..berkenan sungguh ngan cik kak ni..heheh~
~kan dh kata..sonok eh..ye la, cik kak ni bau wangiiiiii..heheh~
~mujur la adib xsempat nk tarik benda alah ni..kalo dakkk..fuhhh~
~xsuka2!!adib nk kat akak tu jugakkkk!~;p
~cara paling senang untuk mengelakkan telinga berdengung,...nenen time!!mudah dan pantas..hehe~
~agak2 boring lagi, ayahnya layan je la anaknya ni..tau tak, amri xsedaq yg rupanya si adib ni dok mengigit kerusi tu..sampai tersagat2 la kulit kerusi ni..n sampai terlekat kulit tu kat gigi adib..isk2..~

~dan jangan lupa bawak mainan..heheh..kling2~

~agak2 bosan lagi, maknya kena la nyanyikan apa2..adib suka kan..'i luv u, u luv me, we r happy family..heheh'..

~dan akhir sekali, tgkap lagi gambaq potret sekeluarga..hahahah..amri kata 'awat gambaq ni nampak abg cam awwww?"..hahahaha

heheh..sekian..

4 comments:

purple_lav said...

wow meriah ampa...dalam citer ni mcm ampa sekeluarga booking 1 flight hahahah...seronok sakan ek..sampi adib bg souvenier lagi kt air asia, kesan gigi hahahah

belogpizet said...

wah best noo naik belon...btw adib leh merangkak blum...bleh tulong mak dia berkemas...hehe

cik_ah82 said...

fiza: hahaahah..lawak sungguh komen ampa..tu ar, mmg flight tu family amri sajo..hahahah

pz: adib dh angkat lutut, tp xmerangkak ke depan lagik..syauqi dh ke?

belogpizet said...

syauqi dah blh merangkak dah tulong mak dia kemas umah...hehe tp dalam 6,7 step ja pastu sambung menyuloq

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin