Followers

Thursday, March 17, 2011

DIY: Siap Sudah!

haaa..masih ingatkah dengan entry ni?hehe
taraaa!

sudah siap meh..!
cantek tak?cantek tak?cakap cantek kaih!hehehe
hehe..siap sebelum aku balik sarawak lagi..
tp baru pakai hari isnin lepas..
xsangka dah 2 baju kurung aku jahit sendiri..
bukan ngan mesin u..ngan tangan lagi..(jahit mesin pun kena guna tangan jugak kan).
kiranya ni jahitan tangan la 100%..

ooo, mak aku mesti bangga ngan anak dia ni..hehe..(aku pun bangga..bila pakai rasa lain je..eceh2)
skang ni aku tgh continue lagi projek jahit baju kurung ni..tgh nk sambung badan..
pas abis baju yg last ni, ingat nk stop dulu, sebab aku takut kalo aku jahit ikut ukuran skang, takut pas beranak xdapat balik shape, merana ai..hahahaha

ingat pas abis baju kurung last ni (sebelum beranak la), nk try jahit barut tuk anak dalam perut ni lak..mmgla yg adib ada lagi, tp ingat nk beli ken kaler2..hehe..kat kedai pun ada juai tp ai nk buat snrik jgak..harap2 mood menten lagi..

skang ni asal balik nk sambung jahit je rasa penat semacam je..kalo adib lena mesti aku pun nk tumpang sekaki..huhu..nk wat keje umah lagi..aihhh..xpa2, insyaAllah sempat kot..:)

ok la, sekian post yg saja2 ja ni..hihihi..
p/s: cik abg, boleh ke nk rembat mesin jahit satu?hehe

2 comments:

Dayu said...

apa??? jahit tgn??
perrghhhhh!!!!
salute lah

cik_ah82 said...

setakat baju simple cenggini bolehla..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin