Followers

Thursday, March 24, 2011

sekejap je kan.

sekejapan je aku dh 6 bulan..
bila bgtau amri yg dh 6 bulan, terjojol mata dia..
xcaya dh 6 bulan kot..so ada lagi 3 bulan lebih la sebelum adik adib keluar, insyaAllah..:)

sekarang ni dh ligat dia menendang2 dalam perut..
so far alhamdulillah, pregnant mcm abang dia jugak..
aku asyik nk tidoooo je..hehe

adib pun dah tau yg dia nk dapat adik..
kalo tanya dia, adik mana, or assalamualaikum adik, terus je dia pegang perut..
kadang2 terbabas dia pi pegang nenen mak dia..hahahah
sabo je la anak bujang tu..
yg best tu kalo cakap kat dia, 'muaah adik', laju je pi cium perut aku..
sweet je..harap2 dia jaga adik dia nnti..;)

u'r always be my sweetheart..muuuaaahh..

4 comments:

PuteriKureKure said...

memang skejap je ek. cik ah dah scan ke baby boy or girl?

cik_ah82 said...

intan:
kami hari tu scan sebab kencing kotor n sakit perut..tp lupa sungguh nk tanya doc..n dia pun xhabaq..just tgk baby ok ka dak..tu ja..huhu..janji selamat sudah..;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lagi 3 bulan la eh cik ah..waaaa kejap je kan.

cik ah ghasa gurl ka boy?
akak ni duk kate dalam ati kali ni akak ngandung boy gak..leh jd rafiq nye crime partner.eheheh

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

wahhhh!!

kejap je adib nk jadik abg long...dh scan? gegurl ke boboy? hehe...

**En. Amrie, dh dekat2 sok, jgn slalu tinggai mak adib n adib...doakn yg terbaek utk kamoo..kamooo! =))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin