Followers

Tuesday, May 18, 2010

spoil tul.

hari sabtu lpas, aku gi la kenduri kawen kat satu tempat ni kan..
errr..sebelum tu, n3 ni bukan la nk kata apa2 tau..tp hmm..nk teguq la kot..hehe

kenduri ni konsep dia bley kata ala2 garden wed kot la..
besh gak la kan konsep dia..
tp kan, panas membahang weh..sanding lak tgh2 panas..
oo..ni polis yg kawen, so yg besh tu ada lalu bawah2 pedang tu kan..
(aku ni cam jakun xpenah tgk kan)...
~wif my ofcmate~
xpa2, tu bukan masalah nya lagi..
ok, yg aku rasa wat spoil sangat tu kan..
pengantin dah segak cantik bergaya lemak berkrim disukai ramai,
tetibaaaaa...
pengapit pompuan daa..

~ni aku blur kan eh, kang glemer lak dia..tp pandai2 imejin ek..hehe~
serius.
aku rasa sangat xsesuai.
ok fine la kan nk kena ngan konsep gedebuk gedabak pun kan.
tp kenduri kawen ni tetamu siap pakai baju melayu, baju kurung (baju mcm nk pi kenduri la kan)
fine jugak pengantin nk pakai gaun, mcm la xpenah kan..esp kalo kawen ngan polis ok mmg la kan..
tapi...

tetiba pengapit pakai berkemban ni sangat la xsesuai okeh!
tetiba ko overshadow pengantin lak
dh la hari bahagia nk kenang sampai mati, tetiba ko lak yg glemer..
kalo aku jadi pengantin aku dush2 kan ko..hello ni majlis i okeh!
hahaha..emo sat..

nak2 pulak, bila pengantin lalu, ramai lak jejans yg bersiul2 kat pengapit ni..
ye la kan, barang tayang free, sapa xmau tgk kan..
dh pengantin tenggelam..sian la aku kat pengantin tu
even aku snrik xperasan pengantin..
hehehee..
aku yg pompuan ni pun tgk je pengapit, nikan pulak laki kan..

hmmm...
atau..atau..
mybe aku yg kolot la kan.
ntah2 dah banyak kenduri kawen pengapit berkemban.hmm
tq.

2 comments:

belogpizet said...

cian kat dia confirm ingat sampai tua

cik_ah82 said...

cian kat sapa pz?
cian kat pengantin ka pengapit?hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin