Followers

Sunday, January 17, 2010

bila adib start meniarap.

saja ja kan..macam anak aku sorang ja yg bley meniarap..(tu pun nk kecoh)
simple je, ampa xmau baca pun xpa..aku nk cita gak..nnti aku godek balik blog aku ni nk baca balik..kihkih

jumaat lepas adib meniarap..yeay!
aku bagitau amri dia xcaya..
amri sampai umah jumaat petang..adib masih malu lagik nk tunjuk skil dia..
sabtu pagi aku baru lepas mandikan dia..
aku letak dia atas tilam dia la kat ruang tamu..
baru kalih nk pakai kan baby oil kat rambut dia, tgk2 dia dah menerap n tersekat kat tepi sofa..
aku terus menjerit!(ye la, sekejap je aku letak..)
dia tgk aku jerit, pastu dia siap sengih2 lagi..(mau xluruh hati aku ni)
en amri dlm toilet..xsempat gak nk tgk..

pastu aku dengan penuh keterujaan, terus tunjuk kat amri..
adib siap terangkat2 bontot dia nk menerap..
gigih ok.
tp hati maknya sangat la berbunga riang tgk satu lagi perkembangan si anak.
hehe..
~ini gambaq hujung tahun lepas, ini baru bangun tidoq dan dimeniarapkan oleh maknya supaya tidonya lebih lama..hehe~
p/s: dan skang ni adib dalm mood berlagak ye..asal letak je, terus dia berpusing..dia masih dalm mood nk menunjuk yg dia bley meniarap..hahaha..

7 comments:

mieoney said...

wah best kan klu anak kita dh meningkat satu pencapain dlm milestone nye..tak sabr nak tgu eman meniarap gak..huhu

cik_ah82 said...

mimi: mmg best weh!!!!teruja sgt2..hehe

aien said...

adib sungguh hebat...skill yg memuaskan...mari berguling2 bersame adib ye hohohokkk

puterikurekure said...

wah! adib dah tiarap. bagus2...

bila la si khalish nak tiarap neh. asik mamanya jeyang tolong tiarapkan. haihhh~

Kapten Luffy said...

lepas ni dia akan panggil 'ayah' terlebih dahulu dr 'mama'

mesti kau kuciwa

agagaga

pizet77 said...

tahniah la pada maknye si adib eh pada adib sebab blh meniarap...hehe

cik_ah82 said...

kapten: eh, skang dia dh panggil aku mak tau!;p

pizet: syauqi dh menerap kan?

aein: jom2!!

intan: khalish mungkin skip tuh..hahaha..terus merangkak trus..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin