Followers

Wednesday, September 9, 2009

hadiah untuk baby.

semalam aku dapat hadiah dr seseorang..
seseorang di ofc aku..hehe..
besar gedabak bungkusan yg aku dapat ni..sebenarnya bungkusan ni tuk baby dlm perut ni haa..
hadiah ni dari kak leha, ofcmate aku..
sgt2 sgt2 baik orgnya..
dia ni jugak geng mengait aku..boleh dikatakan sifu aku la dlm kait mengait ni..hehe..
so, aku mmg terpikir dh, akan ada barang kait sedas 2 dlm bungkusan ni..
tp bila aku bukak je hadiah ni, menitik oo air mataku ini..terharu sgt22222...
korang tgk gambo yee...

~ni ha bungkusan nye yg belum dibuka..jeng..jeng..aku bukak satu persatu ye..mari kita tgk apa didalamnya..:)


~1. bantal n 2 bantal peluk..:)

~2. haaaaa..kan makcik dh cakap!ni la dia dok mengait ni ha..5 pasang stoking baby, 3 pasang topi..

~gambo dekat..hahaha..terselit pink coz anak aku nk wat serprise lagi ngan mak pak dia..dok kepit kaki..mula2 scan hari tu, boy..pastu scan doc len ckp gurl lak..latest scan mggu lepas, doc xdapat nk confirm coz dia tamau tunjuk..dok kepit je kaki tu ha..last2, biorla surprise..janji sehat dan selamat..:)

~3. taraaaaa..kait lagik!suke2..korang ingat x aku penah wat entry pasal aku kait ni?hahaha..aku nye pun xsiap lagik weh..konon nk wat besar, tp kemalasan melanda..dapat 49 keping jek!nk siap dh, tggal nk kait tepi2 je..nnti aku tunjuk mehh..

~tp yg aku kait xdela secantik kak leha ni wat..dia dh senior maaa..very the halus okkk..i loikkkeee..:)

~4. n last, yg ni yg paling aku sukeeeee..tilam, 2 pasang sarung bantal n bantal!kain kapas ok..sgt2 sejuk..aku suke2..aku sukkkkeeee...ala2 tradisional gitu..yg penting bantal n tilam dia mmg guna kabu ye.silap2 bantal ni jadi bantal busuk aku..hehehe..

~5. haaaa..ni la overall hadiah yg aku keluarkan dr bungkusan itu..terharu aku..sgt banyak ok..sume dia wat snrik kecuali yg no.1 tu je dia beli..tatau camana nk balas budi baik dia kat aku..aku dh anggap dia cam mak aku snirik dh, cumanya tetap i panggil dia kakak ok..dh kat ofc ni mane bley panggil acik2 gitu..dia pun feeling kononnya nk sambut cucu sulung la tu..hehehe..

n last pic ni, anak aku pun nak masuk gak dlm gambo..cumanya dia xkuar agi je, so perut mak dia je la masuk..hehehe...bertuah anak mak ni dapat hasil tangan 'opah' dia..hehe..

itu saja..:)

8 comments:

w.a.n.n.a said...

owh patot la tgk ari tue kak leha
dok cbuk kait..
dah agak dh msti dy nk bt utk anak ko..
bestnyer dapat banyak barang baby

~0~ said...

bestnye dapat barang spesel camtu...
nak2 yang kait tue..susah nak wat..

MuMMy 2 Haqq said...

wa...bestnyeee....

cik_ah82 said...

wanna:
hahaha..ya..aku pun da dapat agak sebenarnya..hehe..silala menjeles..hehe..
nnti ko pegnen aku kaitkan tuk ko lak ek..hahaha

~0~:
hehe..besh2..sebenaqnya senang jo kait ni..kalo rajin la..yg saya wat tu xsiap2 lagik..hehe..

mummy2haqq:
besttttttt..hehe

purple_lav said...

sangat best dapat hadiah tuuuu..wah, meriah lor hadiahnye. tgk kt sarung bantal n tilam tu, baru kiter terpikir, kiter tak jumper lagi sarungnya. mana nak cari eik?takkan nk gojeng camtu jerk

cik_ah82 said...

fiza:
mmg la best..hehe
kalo beli, kan ada kan..
ada yg juai sarung je pun..
hari tu nampak kat jusco..

Dusty Pixie said...

syioknya, handmade lagi!!
mak kami buat bantai kabu ja
nak kena pi beli kain kapas gak la buat sarung mcm dalam gambaq tuh..

cik_ah82 said...

dustypixie:
besh2..
rasa teruja sgt..
paling penting tilam kabu tu..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin