Followers

Wednesday, May 6, 2009

~Jawab Tag Mommy Mimil~

aku sgtla malas hendak menjawab tag2 ni..tp nnti mommy mel majuk kang, susah nk pujuk..hehe

ni org dh jawab ye mommy mel..sila anda puas hati ye..;)

1. SILA PAMERKAN GAMBAR ANDA KETIKA KECIL

(MAXIMUM GAMBAR ADALAH 5 KEPING)

Gambar 1

Gambar 2
~tu je, aku letak 2 je, max 5 kan..so, bleyla tu..jenuh aku nk godek gambaq2 lama..menanaahh mata ~
2. SILA PERIHALKAN GAMBAR TERSEBUT (CTH: TIKA@SEWAKTU BILA, DIMANA, OR ETC)

Gambar 1 : aku ngan bapak aku, tgh menyibuk nk baca paper gak..masa ni kat perak

Gambar 2: aku ngan kakak (along) aku..kalo peratikan, aku pakai baju sama je..hari yg sama kot..;)
..err, masa ni kami 2 xpakai tudung lagik..heheh

3. TIKA INI ANDA MERUPAKAN ANAK YANG KEBERAPA DALAM KELUARGA

aku still anak no 2 lagik..adek aku no 3 otw kot..;)

4. PeRIHALKAH TINGKAHLAKU/TABIAT/PE'EL,PERANGAI ANDA WAKTU ITU
ntahla..korang agak2 dr raut wajah aku tu perangai aku camna kan..manala aku ingat..
5. SENARAIKAN GAMBAR-GAMBAR KENANGAN YG ANDA SUKA..X SEMESTINYA BERSAMA FAMILY OR INSAN TERSAYANG JE...
~sebenaqnya banyak gambaq yg aku suka, mana muat nk letak sini kan..aku juz bubuh je la..~


~gambaq ni aku suka coz 1st time terbang pi sarawak..n 1st time masuk kampung budaya..ni terbang pun sebab keje..tp teruja giler beb!dr kiri: su ijam (kurus giler), aku, onggon (err,gemok gile..haha) n abg mail (korang pikir la snirik ;)~
~ni lak, gambaq aku ngan en muhamad abd rahman..1st time terbang gi sabah atas dasar keje jugak..time ni pi ngan en fahmi jugak..so, aku sorang pompuan..tp heaven giler, dorang treat aku cam anak je..suka2..~
~ni lak gambaq masa aku form 2..aku ketua kelas ok, tp aku sangatla selebet..time tu pakai tudung style xlipat pnya..ni geng2 yg sangat jahat pnya..ada di situ cik yanie..hehe..dia budak baik..;)

~ni time aku kat sandakan, dh 3 kali mai sini..tp kali ni wat pemantauan di kampung air..sangat insaf dan sangat syukur dan teruja..melihat suasana di tempat lain..kerja ini membuatkan aku pegi ke tempat2 yang tiada dalam pakej pelancongan dan aku sangat sukkaaaa..chewah..~

~ dan of coz la ini momento yg paling besh kan..faham2 snirik ;)

~ni aku suka coz 1st kitorang cuti n jalan2 sama kat langkawi..tiada peluang mau jalan2 begini waktu berchenta..xberani..;)

ok la, itu saja..sekian..

adios

6 comments:

Dusty Pixie said...

syoknya keja yg banyak bejalan!

cik_ah82 said...

dusty:
syiok2x..dulu excited giler coz pi tempat yg xpenah pi la..qasa cam teruja ja..tp sejak 2 menjak ni dh jarang sgt pi..start kawen xkuaq pi sbh swak agi..sok ja kami o/station, tp balik kedah!;)

c.I.d.A. said...

aku suka gambaq ang time kecik2 tuh....nape ang skang xcute cam dulu2 ek????? jawab jawab....xpa la aku tlg jawab la...sbb ang dah besaq la hahahahah!!!!cute tu ang turunkan aje kat bakal anak ang nanti nooooo

ayang's said...

jgn lasak -lasak sangat no... anyway,... pipi tu same je dari kecik sampai sekarang... but i like yang dalam gambar lagi..... cute..

irbika said...

selamat naik belon! hehehe!!!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

baru aku perasan gambaQ aku kat situ hahhahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin