Followers

Wednesday, October 15, 2008

hye!i'm back!

salam...

hye..it's been long holiday i took for aidilfitri..2 weeks!sonoknya hati..banyak sangat xtvt yg berlangsung time cuti..raya of course la kan!banyak nk cite ni...hehe..

Aidilfitri ;)

since ni merupakan raya 1st time ngan amri a.k.a my hubby, excited len macam sket!hehe..besala, time cintantun dulu mana penah raya sama kan, dia balik swak, aku balik kedah..so raya kali ini dia cakap raya kat kedah dulu, raya ke 4 baru balik swak..actually, i'm quit happy la raya kedah dlu kan..cam xkuat lagi ja nk raya kat tmpat len..huhu...jgn marah bang..but, next year, raya swak dulu la..insyaAllah..

so, cam u all gak, my raya was so happening..since pas kawen dulu xsempat nk bwk amri gi jmpa sanak sedara, so kali ni kitorang bwk dia..

ha..ni time rancangan bersamamu..kihkih..

berposing kat pondok depan umah...

konon wat photoshoot depan umah..hehe

this is my happy family!love u guys!

ni lak ngan in-laws..thanks so much!!

other than raya, kitorang gak wat kenduri sebelah hubby..bayangkan, after 4 bulan lebih, nk kena pakai baju pengantin lg sekali...huhu..xdela excited sgt, tp ikutkan je la..tp kampung hubby still ikut adat2 org dulu2..ada malam belulut (yg mana aku pakai baju jepun)huhu..ikutkan je la..siap pakai gaun lagi tp aku just upload gamba pakai kebaya je...huhu

k la, ada keje nk siapkan jap..nnti i sambung lagi ok!

2 comments:

ErnIe said...

hi sarah..
selamat hari raya..

cik_ah82 said...

yuhoo...
camat hari raya too...tq view page aku ni..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin