Followers

Friday, October 31, 2008

hepi burfday 2..

semalam lepas balik dr keje, abg bwk balik kek yg aku bagi kat ofis dia..ingatkan abis..adalah bape bijik dia bwk balik kot..kek tu dia letak dalam bekas plastik, tapi atasnya tutup ngan kertas..

"bacala kat c2"..abg ckp..

aku tgk kertas tu kosong je..xde tulisan pun..

"xde pun"..aku ngomel.."la, bukak la kertas kat atas tu"..bengong aku..

so, bila bukak, tgk2 kek aku bg kat dia td..tp yg sweetnya, kek abg mcm ni lak..hhehe

"hubby love you"..sweet kan?hehe..tq abg..!walaupun korang rasa recycle balik ke kek tu, ape2 je la..tp bg aku still sweet..rasa sayang lak nk makan..tp bedal jugeekkk...

tetibe kitorang rasa nk wat keje bodo lak..so, aku transfer kek ni atas dulang..susun2 pastu tangkap gambo..mendapat je...

dh start dh feel cam photographer pro lak kan..habis setiap sudut diambeknye..layan je la..

ha, saja la nk selit kat sini..korang rasa 'layan' x kalo ada org cuci cuping telinga korang?layan kan?aku besh giler kalo org wat kat aku camtu..rasa nk tido je..hehe..tp, sian abg aku ni..dia tak tahan geli!punyala susah payah aku nk cuci cuping, dia mesti gelak terbahak2 geli!sampai terpacak bulu roma tu!then berair mata bagai..heheh..

ni bukan abg tido, tp menahan kegelian..sampai amek ken pelikat tutup mulut..haha

k la, xkisahla kan..then malam tu belanja abg makan..xabis2 kat tuk besday boy ni..huhu..kat kampung baru..steak house..sebenarnya ni port kitorang kalo nk makan western food..tp food kat sini melayan giler..murah je, tp sedap..delicious.full stop.orang ramai.

ni la dia tempatnya..ala2 malap gitu..i like!

ni yg kami makan malam td..abg amek set combo..amek ang..mau perot tak kedepan..aku makan jus honeydew..feeling habis kat air ni..hehe

di bawah sinaran bulan..err..lampu minyak tanah..hehe

heppi besday suamiku..!;)..

p/s: in case kalo abg baca..org hrp abg mengerti ape yg orang cakap semalam k..kalo xbetul, minta maaf...kalo betul, i hope u understand..;)

dddaaa

2 comments:

amrie said...

thank for everything honey..rasa macam ari2 nak birthday je..sempat gak abg taip nie,keje banyak lagi..tapi smua bleh wat jap lagi..semalam hari paling hpy wat abg penuh ngan triller n suspens..hehe.. suprise gak la..klau ada tersalah paham semalam abg minta maaf banyak2..anyway i love u so much!! mMmUuwaaah!3x

cik_ah82 said...

it's my pleasure..
tp kalo hr2 nk besday sangap jugek ler bini mu ini..
yg pntg org ikhlas n hepi tgk abg hepi..
bukan hepi tgk abg yg nk mrh2 k..
hrp xkn b'ulang lg lpas ni coz i'm tired..
love u so much 2!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin