Followers

Thursday, October 30, 2008

hePpi bUrFday hUbBy!!

hype..morning!!

yup, hr ni burfday my beloved hubby, amri bin sharkawi!!hehe..heppi 27th burfday bebeh!

no need to say more, I LOVE YOU SOOOO MUCH sayang!!mmmuuaahhhs!

malam td xdela sambut sangat, cuma gi makan je la..n pagi td je, b4 nk gi keje aku bagi hadiah kat abg..hehe..malam td tido awal bah, sedar2 kul 2, tgk abg pun dh tido, sedih lak xsempat nk wish..hehe..xpela..ada kejutan yg menanti abg..hehe

aku tempah kek ni kat kak saba, ofismate aku..saja tahun ni nk bagi cup cake, nk anta kat ofis abg..biaq dia tekojut..tahun lepas sambut lambat coz abg outstation..(tp xdehal sgt coz thun lepas bukan husband lagik)hehe...

so, ni la kek nye...

my kek for hubby this year..hehe

dalam kul 11pg, aku chow jap dr ofis aku..terpikir gak camana nk bawak ni, kang aku belok, mesti terbalik kek ni..so, aku heret cik fa, my best buddy ikut aku..dia dok belakang, tlong pegangkan kek..

dh sampai kat ofis abg, aku kol zabid mintak tlg turun amik kek..thank zabid!tp sementara aku nk tggu zabid turun, tetibe abg kol!tekejut aku..kang aku yg surprise lak kang..

"wat ape ni?"tnya abg..

"err, bang..org tgh meting ni bang..knp abg kol?"aku dh cuak..

"xde, saja nk bgtau, bulan depan kitorang kena outstation 5 minggu direct..xpe tak?"

"ye ke...hmmm, nk wat caner..sume ke?"

"a'ah, kemungkinan 4-5 minggu kot.."

"xpela bang, kang org kol lagi, tgh meting ni..ek"..aku letak fon..then zabid dtg..

dan menggunakan bantuan ofismate amri, zabid tuk bawakkan kek nek atas...surprise!

then, bila aku blah je, dlm 4-5 minit, abg kol..

"dh abis ke meeting tu?ke tengah meting?"abg perli..

"hehehe..sowi la bang, tipu sunat je td, kang xmenjadi surprise.."

"tekejut abg, surprise!thanks tau!"dekat belakang dengar riuh suara kengkawan dia..

"suka tak?"soalan bodoh yg ditanya..hehe

"mestila sukaaa..."-(jwb xsuka, memang naya la)haha

so, thanks to kengkawan aku n abg..

again...hepi besday sayang!!


3 comments:

HealTheWorld said...

yang penting aku terlibat sama dalam komplot ko ni kan sarah palin...dah la nak ngular kat midvalley tak jadi pasal bahana PG tu...sentap!!!

cik_ah82 said...

hey lahar..mana pegi kelaharanmu iteww..haha..
tu la, xbley wat jahat langsung..
tengkiu diatas kekomplotanmu itu..

amrie said...

zabid macam blur je..sian..hehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin