Followers

Sunday, March 11, 2012

Safety harness

selepas trauma (*sangat okeh*) dengan kejadian adib hilang minggu lepas, ramai kawan aku suggest suh pakai ni antaranya mek anis tu yg dh pun beli..hehe..tq mek!

aku xde la beli lagi..terasa2 nak beli tu pun xsampai lagi.
bincang dengan somi pasal nk beli ni pun xlagi.
aku rasa benda ni kalau kat negeri omputih sana dh besa la kot benda alah ni..
so far aku penah nampak sekali je chinese family pakaikan kat anak depa. time tu aku nampak macam kesian je kat budak tu..

tp bila pikir2, daripada cuak anak lari merata, bek amek langkah pencegahan kan?!
kita je la yang tau anak kita camana, kalau anak hilang ada yg nk ganti?xde der..huhu..
maybe ada antara ampa dh pakai n ada pendapat / cadangan dialu2kan!hehe..

4 comments:

pizet said...

kalau bg pakai ada risiko dia gayut kat tali tu dak? ka dia tgk pelik trus x mau pakai...br tau nama dia safety harness..ampa try la cik ah..leh buat review
tapi rasa macam kegam gak

Dusty Pixie said...

kami mmg dok plan nak beli benda alah ni time nk pi singapore nnt.. risau gak kat UUS tu dia lari mana hala tempat plak besaq..

cik_ah82 said...

pizet: kami pun baru ja tau..hehekami rasa mcm adib xmau pakai sebab dia xsuka benda lilit2 kt badan dia ni..

Dustypixie:
ha, kalau ampa beli leh la wat review nnti..ammar tu pun aktif / lasak gak budak tu..depa kalau excited cepat lupa keliling..huhu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

cik ah..nape ngan si adib? akak dah lama tak singgah sini tak tahu cita..huhuhuh

if pakai ni ok gak..tapi tak penah jumpe kat mesia org pakai ni or akak tak penah terserempak heheh

omputeh ramai pakai ni..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin