Followers

Friday, November 26, 2010

saya dah 28.

hehe..
skema kan ayat..
takpe..aku nk dlm blog tarikh ni aku wat gak entry..kiki..poyo..

ye..aku dh 28 tahun hari ni..
eh, nape?nampak mcm 18 tahun ke?eh, jangan la cam tu..muahahaah..

huhuhu..tapi kan..en amri xdak pun bg hadiah lagi..
tahun ni senang je, xpayah dia tanya nk apa, aku dh bgtau siap2 dh aku nk apa..hehe
tp takpa la, ayat skema kan..abg wish pun dh kira ok..tp sebenaqnya xok lagi..;)

hmm..tadi lunch gi serbu umah mommy mel yg baru bersalin..baby boy..sedap nama..Muhammad Rayyan Rizqin..(kalo salah betulkan ek kak)..
sonoknya pegang baby..geram je..kalo tgk dia nangis tadi, terus rasa nk sua nenen..hehe..best tul tgk baby cenggini yg minum susu badan pipi penuh je..eeii.gerammmm..

ni kak diana tgh dukung. gile ganas kakak ni dukung..

muka sebijik baba dia..tahniah dh dapat sepasang..

serius aku pun tatau apa yg aku bebel time ni..cam kusyuk ja kakak 2 org ni dengaq..hahaha..kak shima, happy bf k!kalo org tau td org bawak pam..huhu

skang ni sedih gila aku..hasil produktiviti mmg amat2 down (seperti yang dijangka untuk 1st trimester)..sekali pam dapat 3oz je..hari2 aku bawak balik dr ofc 8oz + kat umah 3 oz..11 oz je..so, minggu ni hari2 aku curi stok..dan tak bertopup balik..tgk freezer susu adib makin susut gerun ja rasa...aih..tawakal ja la..

adib mmg nk bergayut ja..tp dlm masa sama dia mcm mengamuk kot mcm xpuas..dia siap terjah aku,terus angkat baju selak sendiri..huhuhu..aku sampai ada terpkir nk bg susu fm dh kat dia, tp ntahlaaa...xsangka mcm berat sangat nk wat keputusan..

amri pun ada tanya, awat dh xnampak aku pam dh kat umah mlm2..aku cakap aku jadi malas sebab down tgk hasil pam..kalo kat umah lagi la, petang blik ofc adala 1-2 oz dapat..amri cakap kalo dh dpt sikit pam la kerap2..nnti jadi banyak..ntahla..dlm keadaan skang ni aku mcm tau yg aku xleh produce susu lebat cam dulu..aku harap sangat masuk 2nd trimester ni susu akan jadi banyak balik..bila amri cakap mcm tu, rasa semangat balik nk pam..bagus gak bila dia teguq cam tu..huhu..

eh, entry dh jadi lari ngan tajuk..biaqla..janji paham..hehe..

3 comments:

Mieja@2001 said...

happy birthday sarah...muahhh muahhhh:)

semoga pjg umur, murah rezeki dan sentiasa gembira bersama family tersayang:):)

kayzie said...

hepi birthday akak..smoga sntiasa di berkati dan di murahkan rzeki

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy belated besday cik ahhh
moga panjang umur murah rezeki *mmgmurah pon sbb nk dpt baby lgi..ehehe

may god bless u!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin